Verlang jij naar een minimalistische website?

Dan is een one pager voor jou!

Het is eenvoudig, super toegankelijk en ideaal voor ondernemers met één dienst of product.

Who says
you have to show up
like everybody else?

Don’t lose yourself

Een one pager zorgt ervoor dat jij jezelf niet verliest in het willen opvullen van pagina’s die jij niet nodig hebt. Dan krijg je extra pagina’s die niet tot hun recht komen en waar de energie weg ebt. Met als resultaat? Potentiële klanten verlaten je website.
 
Jij wil conversies,
jij wil eenvoud,
jij wil super toegankelijk zijn,
jij wil geen poespas.

Dat is een one pager.

Ideaal voor ondernemers met één dienst of product, of die niet staan te springen voor een complete website. Uiteraard kan je hem altijd uitbreiden wanneer je wel een groter aanbod hebt. 😉
 
En don’t be scared een one pager is vindbaar, als je SEO goed is ingericht.
 

Iris Barnhoorn

Business Coach
Karina is kundig en bedreven in haar vak gebied. Karina is niet zomaar een webdesigner, nee bij haar staat persoonlijk contact centraal. Karina wil het maximale halen uit een gesprek met name uit je bedrijf en jouw visie zodat dit gerealiseerd kan worden tot een website die onderscheid maakt van de rest! Ik werk al enige tijd met haar samen en ik ben tot de dag van vandaag zeer tevreden. Een echte eerlijke aanrader!

Je website wordt toegankelijk
vanbinnen en vanbuiten

Je one pager creëer ik zo dat je eenvoudig kleuren, lettertypes en andere zaken kan aanpassen op één locatie. Je hoeft niet door de website heen om te kijken: ‘waar kan ik de kleur wijzigen’. Ik ga daarin voor de simpele aanpak die jij wenst voor je website. Wij ondernemers gaan graag voor eenvoud en toegankelijkheid.

Wat je na onze samenwerking kan verwachten?

N
Een onderscheidende website welke jou ademt.
N
Volledig SEO optimalisatie, waardoor jij vindbaar gaat zijn.
N
Met als resultaat, favoriete klanten aantrekken via je website.
N
Brandsheet met de gebruikte kleuren en lettertypen.
N
3 maanden toegang tot mijn online kennisbank met o.a. handige handleidingen. Je staat er niet direct alleen voor.

De investering voor de one pager bedraagt 3000,- exclusief BTW. Het is mogelijk om in 2 termijnen te betalen.

Froukje Wieberdink

Business Coach

Wat ben ik blij dat ik mijn gevoel heb gevolgd niet langer in de oude energie door te werken en de stap heb gezet om dit stuk in mijn bedrijf los te laten en over te geven aan een expert. Wat ben ik dankbaar en wat ben ik trots op mijn prachtige volledig nieuwe website die volledig ademt en uitstraalt wie ik ben en waar ik voor sta. Hoe lastig ik soms ook dingen kan verwoorden en ik zelfs tijdens dit proces al weer verder in ontwikkeling was waardoor mijn wensen gaandeweg in beweging waren, Karina wist iedere keer een manier te vinden om mijn gevoel door te vertalen naar een prachtig visueel plaatje wat klopte. Met veel geduld en fijne eerlijke en heldere communicatie staat er nu een website welke ik vol trots wil delen.

Jeltje Dijkstra

Eigenaar Dijkstra’s Cottage

Ik vond het superleuk om samen te werken! Je voelde goed aan wat wij wilden en we zijn trots op onze nieuwe website. Zoals je omschreef: binnenkomen in je eigen huisje. Zo moet de website eruitzien en dat is gelukt!