Met een website die constant met je meegroeit, trek je de leukste klanten aan.

Een heerlijk gevoel van rust dat de website continue bij jou aansluit, bij wie je bent, waar je staat en waar je heen wil groeien.

De energie die constant in balans is, waardoor je consistent de leukste klanten blijft aantrekken.

Het is als mijn favoriete lippenbalsem die ik altijd met mij mee draag.

Wist je dat je je website kan vergelijken met formule 1.

De pitstop is de controle om te zien of alles nog goed loopt. Banden worden gewisseld, wat essentieel is voor de winst. En om je koppositie te behouden. Het stopt niet wanneer je website gelanceerd is. Dan begint het pas!

Herkenbaar? Er is niks zo vervelend dan conversies die teruglopen, leads die wegblijven of zelfs niet de juiste zijn. Allemaal omdat je aanbod niet meer up-to-date is.
 
Als persoon en onderneming veranderen we continue door de ontwikkelingen en lessen die we meemaken. Wanneer je een fotolijstje pakt met een foto van vorig jaar, dan merk je meteen het gevoel dat omhoog borrelt: ‘ik lijk wel een ander persoon’. Dat gevoel wil je niet krijgen als jij op je website kijkt. Je wil het gevoel creëren: ‘hé, dat ben ik!’. Daarom help ik jou om dit gevoel te behouden en te zorgen dat jij de rust ervaart waar je naar op zoek bent.

Wat levert het jaartraject je op?

$

Consistent de juiste klanten aantrekken

Wanneer je website aan de voorzijde up-to-date is, resulteert dit in een continue instroom van je favoriete leads. Je website is niet enkel technisch in orde en goed vindbaar, maar je bezoekers voelen meteen dat ze met je willen samenwerken.
$

Geen energieblokkade op je website

Door het design van je website aan te passen aan de persoon die jij nu bent, voorkom je een energieblokkade tussen je website en jouw voorkomen. Denk aan de afbeeldingen en woorden die je gebruikt op je sociale media, in je e-mails, tijdens je calls. Zorg dat deze allemaal in lijn zijn. Bezoekers krijgen een gevoel van herkenning en in gesprek te zijn met jou.
$

Trots zijn op je eigen website

Geen schaamte meer kennen voor je website, omdat deze totaal niet in lijn ligt met wie jij bent. Ook jij kan vol goede moed mensen verwijzen naar je website, want we zorgen dat er geen diensten of producten meer op staan die je niet meer aanbiedt.

“Wees er wel op voorbereid dat je aangenaam verrast zal worden”

– Wim Beunderman

Ben jij klaar om jouw website naar een hoger level te brengen?

Yes, laten we (vrijblijvend) met elkaar in gesprek gaan. Ik deel alvast wat kansen en mogelijkheden met je.

Samen gaan wij ervoor zorgen dat jij niet alleen met een grote glimlach mensen doorverwijst naar je website, maar dat je er ook de juiste leads mee aantrekt. Bovendien voelt jouw website continue aan als thuiskomen. Een warm ontvangst voor jouw potentiële klanten.

Meteen aan de slag? Let’s go.

“Je voelde goed aan wat wij wilden en we zijn erg trots op onze website”

– Jeltje Dijkstra

Hoe verloopt het proces?

De werkwijze voor het jaaraanbod vloeit in een cirkel, waarbij eerlijkheid en een fijne samenwerking de sleutel is tot succes. Elke drie maanden doorlopen we onderstaande stappen om zo jouw persoonlijke én zakelijke groei door te voeren in je website.

01

In gesprek

Samen gaan we in gesprek over wie jij bent, wat jij wil uitstralen en waar jij heen wil groeien. We kijken o.a. naar de woorden, afbeeldingen, diensten etc. En stellen de vraag: ben jij dit nog? 

02

Doorvoeren aanpassingen

Na het gesprek ga ik aan de slag om de aanpassingen door te voeren in je website, zodat hij jou kan dragen. Hierbij houd ik rekening met je energie, uitstraling en verhaal. Zodat dit in lijn blijft. 

03

Feedback

Natuurlijk kijken we samen naar wijzigingen die ik heb doorgevoerd. Is er nog iets wat je ander wenst? Dan pas ik dat aan. 

Wil je tussentijds vragen stellen? Dat kan! En natuurlijk krijg je antwoord van mij. Enkel de doorvoeringen daarvan zullen tegen uurtarief plaatsvinden.

De investering voor de Full Support bedraagt 2500,- exclusief BTW

Liever in termijnen betalen? Dat mag! Je hebt de mogelijkheid om in 4 termijnen van 750,- exclusief BTW te betalen.

Laten we consistent je website met je meegroeien en de juiste leads aantrekken.

Frans Augustijn

Ondernemer
De samenwerking met Karina is vanaf het begin een feestje. Als klant voel je je gehoord en je verwachtingen overtroffen. Het is een expert pur sang. De vormgeving van de offerte, de interactie tijdens de bouw van de website, het geduld in ons creatieve proces, de uiteindelijke realisatie, opvolging en after care hebben tot een relaxte projectuitvoering geleid. Bovendien is haar kennis van de technische uitvoering heel vertrouwingswekkend. Karina is daarnaast ook makkelijk in de communicatie. Responsietijden zijn kort. Ik wens vele professionals op zoek naar een websitebouw en -care de inbreng van Karina toe.